Przerwy w działaniu form, Doliny Modlitwy
- Dominik
- Wyznanie: katolicyzm
- Podziękował/a: 276
- Podziękowano: 618
Zgłaszajcie mi tutaj, jeśli możecie przerwy w działaniu forum. Chodzi o sytuacje kiedy strona jest niedostępna.
Nie mam monitoringu, który by mi pokazywał kiedy są problemy. Jak nie wejdę na forum, i nie zobaczę to nie wiem.
Dziś rano był problem, te problemy są zbyt częste na tym hostingu, myślę o zmianie go.
Chce się upewnić, Waszymi zgłoszeniami o przerwach w działaniu forum.
Nie mam monitoringu, który by mi pokazywał kiedy są problemy. Jak nie wejdę na forum, i nie zobaczę to nie wiem.
Dziś rano był problem, te problemy są zbyt częste na tym hostingu, myślę o zmianie go.
Chce się upewnić, Waszymi zgłoszeniami o przerwach w działaniu forum.
-
- Podziękował/a: 9
- Podziękowano: 9
mi przez chwilę nie działało dzisiaj właśnie
„Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi”
św. Jan Paweł II
http://swietoscwcodziennosci.blogspot.com
gg:11442361
nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi”
św. Jan Paweł II
http://swietoscwcodziennosci.blogspot.com
gg:11442361
- abi
- Podziękował/a: 93
- Podziękowano: 127
Błąd ogólny
SQL ERROR [ mysqli ]
Disk full (/tmp/#sql_5286_2.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") [1021]
Podczas pobierania tej strony wystąpił błąd bazy danych. Jeśli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z administratorem witryny.
SQL ERROR [ mysqli ]
Disk full (/tmp/#sql_5286_2.MAI); waiting for someone to free some space... (errno: 28 "No space left on device") [1021]
Podczas pobierania tej strony wystąpił błąd bazy danych. Jeśli problem będzie się powtarzał, skontaktuj się z administratorem witryny.
nie spodziewajcie sie po mnie ani wiedzy, ani mądrości
- Lunka
- Podziękował/a: 548
- Podziękowano: 515
Ja nie o forum ale ogólnie o stronie Dolina Modlitwy. Być może to dawno już nie działa ale ja dopiero zauważyłam, bo i tak mam karty pootwierane z różnymi modlitwami.... Do rzeczy: dlaczego nie działa opcja dodawania modlitwy do ulubionej i tych co kiedyś dodałam też nie mogę wyświetlić?
Bądź ze mną, Panie, w moim utrapieniu
- Lunka
- Podziękował/a: 548
- Podziękowano: 515
@Dominik dlaczego nigdy nie mozna edytować postu? Czasem zdarzy się literówka, chce poprawić i zawsze wyskakuje mi błąd
Nie mogę zrobić zrzutu ekranu żeby pokazać o co chodzi dokładnie "bo aplikacja na to nie pozawala".

Nie mogę zrobić zrzutu ekranu żeby pokazać o co chodzi dokładnie "bo aplikacja na to nie pozawala".
Bądź ze mną, Panie, w moim utrapieniu