hmm... Słowo Objawione dla mnie jest tylko jedno. Reszta może być conajwyżej Jego jakimś tłumaczeniem. Twoje znaki mi niestety nic nie tłumaczą.smerfciamajda pisze: ↑11 lis 2023, 21:05 Dlatego tych znaków jest tak dużo, bo funkcjonują one trochę jak Słowo objawione.
Mam pytanie, ale proszę cię nie obraź się...
Czy jesteś pod opieką psychologiczną lub psychiatryczną? Np. pod kątem nerwicy natręctw lub manii?
rozumiem co chcesz powiedzieć, jednak nie uważasz że jeśli ktoś uwierzy w znaki to i równie dobrze może dostać od Pana Boga swoje własne?to Pan Jezus będzie działał w ich życiu. Dlatego tych znaków jest tak dużo.
Tylko że na początku pisałeś, że jest prześladowane. Ja po prostu obawiam się, że nie zostanie przyjęte dobrze to świadectwo np. z powodu wątpliwości, które ja sama mam i nie potrafię ich przeskoczyć chociaż szczerze mam otwarte i głowę i serce.Moje życie bardzo się zmieniło przez relację z Panem Jezusem. Mam o wiele więcej radości i miłości, coraz piękniejszą relację z moim bratem i coraz więcej podobnych relacji. Pan Jezus pokazał mi że przez tę relację z Nim i przez dzielenie się tym świadectwem i naszymi talentami i ich owocami, już bardzo przemienił nie tylko moje życie, ale sprawił obfite miłosierdzie Polsce.