Przywitanie
Szczęść Boże. Jestem równiez katolickim księdzem , powiedzmy w jednej z południoych diecezji Polski. Dziękuję bardzo za przyjęcie do Forum. Prosiłem o to, gdyż zauważyłem bogactwo treści i porad , a wiadomo, że o wiele lepiej jest mieć kogoś , kogo można się poradzić, zapytać, czy poprosić o modlitwę . Jestem juz dość dlugo po srebrnym jubileuszu kapłaństwa . Jeszcze raz witam wszystkich i dziękuję za przyjęcie
- Magnolia
- Wyznanie: katolicyzm
- Podziękował/a: 3518
- Podziękowano: 3712
Witamy w naszym gronie. Jest nam bardzo miło !!
p.s Zanim nadajemy kolor fioletowy danemu użytkownikowi to weryfikujemy tożsamość danego kapłana, aby mieć pewność że faktycznie kapłan to kapłan.
p.s Zanim nadajemy kolor fioletowy danemu użytkownikowi to weryfikujemy tożsamość danego kapłana, aby mieć pewność że faktycznie kapłan to kapłan.
Ostatnio zmieniony 18 paź 2024, 16:11 przez Magnolia, łącznie zmieniany 1 raz.
mgr teologii,
„Bóg pragnie, aby wszyscy byli zbawieni i doszli do poznania prawdy” (1 Tm 2,4)
„Bóg pragnie, aby wszyscy byli zbawieni i doszli do poznania prawdy” (1 Tm 2,4)
Dlatego , że akurat jak szukałem nazwy uzytkownika , skojarzył mi się hiszpański prawicowy polityk zastrzelony przez Czerwonych, Primo de Rivera. A ta dwójką to żeby było bardziej skomplikowane, bo wiem, ze fora lubią takie skomplikowane nazwy. Na początku mogę się mylić, jak odpowiadać, bo dawno nie uczestniczyłem w żadnym forum, dlatego proszę o wyrozumiałość
- Jerycho
- Wyznanie: katolicyzm
- Podziękował/a: 9
- Podziękowano: 18
Jak to jest być duchownym? Dobrze czy nie dobrze?
Jak to jest być duchownym? Dobrze czy nie dobrze?
Ostatnio zmieniony 19 paź 2024, 17:30 przez Jerycho, łącznie zmieniany 1 raz.
"Wszyscy mamy milion dróg, każda zbliża nas do śmierci"