Forum religijne o prawdach wiary, wierze i życiu katolickim. Rozmawiamy o narzeczeństwie i małżeństwie, Kościele i religii. Eucharystia jest centrum naszej wiary, a liturgią jesteśmy żywo zainteresowani.
Tu zamieszczamy zdjęcia o charakterze religijnym, którymi chcemy się podzielić z innymi. Zamieszczone zdjęcia Dolina Modlitwy może wykorzystać do własnych projektów (np. do filmów na YT).
Regulamin forum
Tu zamieszczamy zdjęcia o charakterze religijnym, którymi chcemy się podzielić z innymi. Zamieszczone zdjęcia Dolina Modlitwy może wykorzystać do własnych projektów (np. do filmów na YT).
Mąż wstał w niedzielę z nastrojem depresyjnym i mówi : jedzmy na wycieczkę bo inaczej będę popadał tylko głębiej w dołek. No więc pojechaliśmy do Łodzi, do zoo. Dwóje pięćdziesięciolatków do zoo, trudno uwierzyć a jednak.
Warto było!! Orientarium jest po prostu wspaniale zorganizowane!
mgr teologii, „Bóg pragnie, aby wszyscy byli zbawieni i doszli do poznania prawdy” (1 Tm 2,4)
Piękne zdjęcia. Super pomysł z tym wyjazdem.
Mnie się wspomnienia włączyły, byłem tam jako dziecko ale tylko zapamiętałem hipopotama bo mi dziadek na murku zabronił siadać bym nie wpadł w objęcia tego zwierzaka.
To bylo dawno...dawno temu .