Offtopik, czyli rozmowy niekontrolowane
Doczytał doczytał, ale czy koleżanka ma absolutną pewność doradzając innym inwestycję w elektronikę, że rodzice jej chrześniaczki stosują się do tych zalecanych metod ? bo wszystko zazwyczaj pięknie wygląda spisane na kartce papieru, ale w praktyce i w życiu niewielu z tych zasad korzysta i je samemu respektuje.
- daniel
- Wyznanie: katolicyzm
- Podziękował/a: 485
- Podziękowano: 899
Dawaj stronkę, plizzzz
Dodano po 1 minucie 50 sekundach:
Wybacz, ale masz potomstwo?
„Marto, Marto, martwisz się i niepokoisz o wiele, a potrzeba tylko jednego.” Łk 10.41-42
-
- Podziękował/a: 26
- Podziękowano: 16
Nie zdradzam na forach takich informacji(już), bo miałam stalkera i od tamtego momentu nie mam zamiaru, chyba że na priv do zaufanych osób, więc wybacz:P
To z tym mitem to nie polemizuj ze mną.
To był cytat.
Wszystko jest dobre, ale tu bardziej chodzi o ilość czasu jaki się przeznacza na takie rozrywki. Jeśli ktoś przegina z czasem, to może to być destrukcyjne, ale jeśli nie...
I też zalezy co się robi na kompie: czy czyta książki, czy ogląda dokumenty, filmy, wywiady, podcasty historyczne czy naukowe, czy spędza się 8 godzin na nic nie robieniu.
Tu daje ci stronkę: https://dinosaurpictures.org/ancient-earth#20
Masz położenie kontynentów 750 mln lat wstecz, do dziś.
Po prawej stronie masz menu, gdzie wybierasz sobie epoki, po środku menu z latami, a po lewej gdzie było twoje miasto.
To z tym mitem to nie polemizuj ze mną.
To był cytat.
Wszystko jest dobre, ale tu bardziej chodzi o ilość czasu jaki się przeznacza na takie rozrywki. Jeśli ktoś przegina z czasem, to może to być destrukcyjne, ale jeśli nie...
I też zalezy co się robi na kompie: czy czyta książki, czy ogląda dokumenty, filmy, wywiady, podcasty historyczne czy naukowe, czy spędza się 8 godzin na nic nie robieniu.
Tu daje ci stronkę: https://dinosaurpictures.org/ancient-earth#20
Po prawej stronie masz menu, gdzie wybierasz sobie epoki, po środku menu z latami, a po lewej gdzie było twoje miasto.
Ostatnio zmieniony 24 sie 2023, 13:27 przez TheGreat, łącznie zmieniany 1 raz.
- daniel
Więc po co go wkleiłaś jeśli mam nie polemizować
Większość rzeczy, które mówimy to jakieś cytaty.
Od grzechu pierwszych ponoć zło działa na nas poprzez ciało, świat oraz złego.TheGreat pisze: ↑24 sie 2023, 13:06 Wszystko jest dobre, ale tu bardziej chodzi o ilość czasu jaki się przeznacza na takie rozrywki. Jeśli ktoś przegina z czasem, to może to być destrukcyjne, ale jeśli nie...
Zgadzam się, że wewnątrz, w obrazie i podobieństwie Bogu, wszystko jest dobre, natomiast nie trzeba być szczególnym obserwatorem siebie i świata, by stwierdzić, że jednak jest ciut inaczej.
DziękujęTheGreat pisze: ↑24 sie 2023, 13:06 Tu daje ci stronkę: https://dinosaurpictures.org/ancient-earth#20
„Marto, Marto, martwisz się i niepokoisz o wiele, a potrzeba tylko jednego.” Łk 10.41-42
-
Możesz polemizować, ale nie ze mną, bo ja nie robiłam tych badań, dałam jedynie odpowiedź że to mit, że smartfon zabija mózg:P
Tak jak stwierdzenie: niebo jest niebieskie.
Znalazłam tez bardzo fajny portal, gdzie personalizuje się zainteresowania, i wokół każdego wątku tworzą się grupy, które zadają pytania i próbują odpowiedzieć na interesujący cię temat jak najlepiej potrafią.
Ja trafiłam na temat gdzie ktos spytał w odpowiedniej dziedzinie jak to jest zarabiać 50 000 miesięcznie, i ktoś opisał ze szczegółami jak wygląda jego życie.
Plusem portalu jest to że można zadać każde pytanie i jest wysoka kultura wypowiedzi, na ile zdążyłam sprawdzić. Nie ma tez podziału na głupie i mądre pytania:P
Tak jak stwierdzenie: niebo jest niebieskie.
Znalazłam tez bardzo fajny portal, gdzie personalizuje się zainteresowania, i wokół każdego wątku tworzą się grupy, które zadają pytania i próbują odpowiedzieć na interesujący cię temat jak najlepiej potrafią.
Ja trafiłam na temat gdzie ktos spytał w odpowiedniej dziedzinie jak to jest zarabiać 50 000 miesięcznie, i ktoś opisał ze szczegółami jak wygląda jego życie.
Plusem portalu jest to że można zadać każde pytanie i jest wysoka kultura wypowiedzi, na ile zdążyłam sprawdzić. Nie ma tez podziału na głupie i mądre pytania:P
- daniel
Jeżeli wierzysz we wszystkie badania to obejrzyj np. film "Zabić ból" na temat oksykodonu.
Niebo nie zawsze jest niebieskie.
Naprawdę mi to polecasz bym polecił to dziecku ...TheGreat pisze: ↑24 sie 2023, 14:17 Znalazłam tez bardzo fajny portal, gdzie personalizuje się zainteresowania, i wokół każdego wątku tworzą się grupy, które zadają pytania i próbują odpowiedzieć na interesujący cię temat jak najlepiej potrafią.
-
Kogo?
Zresztą na czacie w obecności wielu ludzi napisałam jakiego mam nika z innego forum:)
Żadna tajemnica.
Przecież też tam byłeś.
Ostatnio zmieniony 27 sie 2023, 14:17 przez TheGreat, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak byłem tam i ciut ciut Cię kojarzę, ale przypominasz mi zupełnie kogoś innego z tamtego forum. To jednak tylko złudzenie małe deja vu.
@Aloes służy jako domek dla rybek karasi i do podlewania wszystkiego co rośnie na działce.
Pierwotnie miało być o wiele wiele mniejsze, ale wyszło jak wyszło;)
Wykopane było w 2002 roku @abi , więc Becia nie była brana pod uwagę przy ów "projekcie" wtedy ...
Ps. Do kąpania się to nie nadaje, tam bywa wszystko żaby, ropuchy, różne robaki, trytony no i ryby.
Pierwotnie miało być o wiele wiele mniejsze, ale wyszło jak wyszło;)
Wykopane było w 2002 roku @abi , więc Becia nie była brana pod uwagę przy ów "projekcie" wtedy ...
Ps. Do kąpania się to nie nadaje, tam bywa wszystko żaby, ropuchy, różne robaki, trytony no i ryby.
Ostatnio zmieniony 29 sie 2023, 19:07 przez Skaza, łącznie zmieniany 1 raz.